Ga verder naar de inhoud
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje
  • Restaurant 't Ouwe Bruggetje

Over ons

Restaurant ‘t Ouwe Bruggetje & Wijnkoperij Domaine Z

Al sinds 1989 is restaurant ‘t Ouwe Bruggetje gevestigd in het pittoreske Historisch-Delfshaven

Na een aantal toprestaurants te hebben doorlopen zoals Le Grand Duc, La Vilette en De Castellane hebben Fred en Monique Zywiecki besloten om zelf te starten.

Het restaurant wat nu al 25 jaar door Fred en Monique gerund wordt is altijd met de doelstelling bezig dat kwaliteit en service in het hoogste vaandel staan in een ongedwongen sfeer.

Daarbij is wijn een passie in dit restaurant waar vele mooie wijnen op de kaart vermeld staan en ook per glas verkocht worden .

Omdat vele gasten de geserveerde wijn erg lekker vinden kwam al snel de vraag waar deze wijnen te koop zijn.

Servicegericht als ‘t Ouwe Bruggetje is werden de wijnen tegen groothandels prijzen voor de gasten verzorgd om thuis nog eens na te genieten.

Deze service liep zo uit de hand dat wij besloten een wijnimportbedrijf op te starten met alle mooie parels uit Europese landen, met een belangrijke voorwaarden dat wij zelf deze wijn graag zouden willen drinken.

Dit heeft geresulteerd dat na veel reizen, proeven, wijnboeren bezoeken en grote maar ook kleine wijnbeurzen bezoeken, er inmiddels een kleine 100 verschillende wijnen naar Nederland geïmporteerd worden.

Het unieke van de combinatie restaurant en wijnhandel is dat de gast alle wijnen kan proeven in het restaurant, de combinatie met het eten beleeft en direct kan kopen via de wijnhandel met uiteraard de nodige adviezen m.b.t. temperatuur, decanteren, bewaren en spijscombinatie.

Reserveren